Vælg en side

Om os

20180518_080236

Winther Engros ApS sælger olie-, gas- og VVS-dele

Winther Engros ApS startede i 2005, men vi har over 20 års erfaring med engrossalg af olie-, gas- og VVS-dele. Vi har med andre ord, specialiseret os i alt, inden for fittings, dele og reservedele, og derfor har vi langt over 4.000 varenumre. Derudover kan vi skaffe produkter hjem, som vi normalt ikke forhandler. Vi har dag til dag-levering af de varer, som vi har på lager.

 

Omfattende udvalg af dele og fittings med hurtig levering

Vi startede for 13 år siden med én mand, men i dag er vi tre mand i firmaet, og vi er blandt de eneste firmaer i Danmark, som sælger olie-, gas- og VVS-dele engros i stort omfang. Mange af vores kunder kommer forbi vores butik, men kunder fra andre dele af landet, kan også bestille pr. telefon eller e-mail.

Vi leverer fragtfrit, hvis du bestiller for mere end 750,00 kroner uden moms, men vi beregner et returfradrag på 20 procent, hvis du sender noget retur. Der er naturligvis ikke returret på skaffevarer. Alle vores priser er angivet eksklusive moms, da vi sælger engros.

 

Kontakt os for at høre mere om vores omfattende udvalg

Du er altid velkommen i butikken eller telefonisk, hvis du mangler olie-, gas- og VVS-dele. Vi oplyser gerne om priser, specifikationer og varemærker i telefonen, og vi sender til hele Danmark.

 

Du kan ringe på telefon +45 97 52 55 11, men du kan naturligvis også skrive til os på salg@wintherengros.dk.