Uforpligtende tilbud

Få et tilbud på reservedele til olie, gas og VVS ved at udfylde nedenstående formular. - Vi vender tilbage hurtigst mulilgt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER​

Man-Tors: 7:30 - 16

Fre:7:30 - 15

Lør-Søn: Lukke​t

VVS-artikler og VVS-produkter - alt i tilbehør og reservedele

Hos Winther Engros ApS har vi et stort udvalg af forskellige VVS-artikler og VVS-produkter. Vi er beliggende i Skive nær Holstebro og Viborg, men vi har kunder fra hele landet. 

Som en førende VVS-grossist har vi specialiseret os i gas- og oliedele samt VVS-artikler og VVS-produkter. Vi har mellem 4.000 og 5.000 varenumre, og derudover kan vi skaffe yderligere produkter hjem. Vi har dag-til-dag levering af alle vores reservedele.

Omfattende udvalg af alt inden for VVS

Vores produkter og reservedele omfatter alt inden for VVS-artikler og VVS-produkter, og det rækker lige fra afløbsrør og afløbssystemer til radiatorer og termostatventiler. 

Vi er blandt de eneste firmaer i Danmark, der har så omfattende et udvalg til en billig pris. Vi rådgiver og vejleder dig gerne om valg af de rette reservedele eller produkter.​

Vi forhandler alt inden for gas-, olie og VVS engros-dele, og vores kunder er typisk VVS-installatører, leverandører og andre relaterede virksomheder.

Vi leverer fragtfrit i hele Danmark, hvis du bestiller for mere end 750 kroner uden moms. Alle vores priser online er desuden eksklusiv moms. Vi beregner et returfradrag på 20% - bemærk dog, at der ikke er returret på skaffevarer.

Kontakt os for at høre mere om VVS-artikler og VVS-produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores billige priser, specifikationer og varemærker. Eller blot for at høre mere de VVS-artikler og VVS-produkter, som vi forhandler. Du kan også bestille med det samme – vi sender gerne til hele landet.

Du kan ringe til os på telefon 97 52 55 11 eller skrive en e-mail til os på salg@wintherengros.dk.

Winther Engros ApS
Vindevej 115
7800 Skive

Kontakt info​

Winther Engros ApS​

CVR: 27960685

Vindevej 115

7800 Skive