Uforpligtende tilbud

Få et tilbud på reservedele til olie, gas og VVS ved at udfylde nedenstående formular. - Vi vender tilbage hurtigst mulilgt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER​

Man-Tors: 7:30 - 16

Fre:7:30 - 15

Lør-Søn: Lukke​t

Vaillant gasfyr reservedele sælges til god pris

​Hos Winther Engros ApS har vi et stort udvalg af forskellige VVS-, olie- og gasdele. Vi er beliggende i Skive nær Holstebro og Viborg, men vi har kunder fra hele landet. Som en førende VVS-grossist har vi specialiseret os i salg af reservedele til gasfyr. Vi har dag-til-dag levering af alle vores reservedele. Alle vores VVS-, olie- og gasdele bliver solgt engros.

​Udover det i forvejen store udvalg, forhandler vi populære Vaillant gasfyr reservedele til fordelagtige priser.

Omfattende udvalg af reservedele til gasfyr

Vi er blandt de eneste virksomheder i Danmark, der sælger reservedele til gasfyr, og da vi har mellem 4.000 og 5.000 varenumre, kan du ikke finde hele udvalget på hjemmesiden. Men vi skaffer gerne produkterne hjem til dig. Derudover er vi også en af de eneste i landet, der forhandler de eftertragtede Vaillant gasfyr reservedele.

Vi giver gerne råd og vejledning om de forskellige produkter, hvis du ønsker det, eller hvis vi er bekendt med situationen og ser en alternativ løsning, som er bedre eller billigere.

Vi sælger reservedele til alle virksomheder såsom VVS-installatører, leverandører og forskellige grossister.

Vores priser er eksklusiv moms, og vi har fragtfri levering i hele Danmark ved køb på over 750 kroner. Bemærk, at vi beregner et returfradrag på 20%, men vi tager ikke skaffevarer retur.

Kontakt os for at høre mere om Vaillant gasfyr reservedele

Hvis du mangler reservedele til gasfyr, eller hvis du har brug for dem til dit lager, er du velkommen til at kontakte os og lægge en bestilling eller ringe til os for at få en pris. Vi har også mere information om de populære Vaillant gasfyr reservedele, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon 97 52 55 11 eller skriv en e-mail til os på salg@wintherengros.dk.

Winther Engros ApS
Vindevej 115
7800 Skive

Kontakt info​

Winther Engros ApS​

CVR: 27960685

Vindevej 115

7800 Skive