Vælg en side

Reservedele til VVS

20180518_080236

Reservedele til VVS

VVS-artikler og VVS-produkter

Alt i tilbehør og reservedele

Hos Winther Engros ApS har vi et stort udvalg af forskellige VVS-artikler og VVS-produkter. Vi er beliggende i Skive nær Holstebro og Viborg, men vi har kunder fra hele landet.

Som en førende VVS-grossist har vi specialiseret os i gas- og oliedele samt VVS-artikler og VVS-produkter. Vi har mellem 4.000 og 5.000 varenumre, og derudover kan vi skaffe yderligere produkter hjem. Vi har dag-til-dag levering af alle vores reservedele.

Omfattende udvalg af alt inden for VVS

Vores produkter og reservedele omfatter alt inden for VVS-artikler og VVS-produkter, og det rækker lige fra afløbsrør og afløbssystemer til radiatorer og termostatventiler.

Vi er blandt de eneste firmaer i Danmark, der har så omfattende et udvalg til en billig pris. Vi rådgiver og vejleder dig gerne om valg af de rette reservedele eller produkter

Vi leverer fragtfrit i hele Danmark, hvis du bestiller for mere end 750 kroner uden moms. Alle vores priser online er desuden eksklusiv moms. Vi beregner et returfradrag på 20% – bemærk dog, at der ikke er returret på skaffevarer.

Kontakt os for at høre mere om VVS-artikler og VVS-produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores billige priser, specifikationer og varemærker. Eller blot for at høre mere om vores VVS-artikler og VVS-produkter vi forhandler. Du kan også bestille med det samme – vi sender gerne til hele landet.

 

Ring til os på telefon: 

+45 97 52 55 11

eller send en e-mail til: 

salg@wintherengros.dk 

for at høre mere.


BEMÆRK!!

INGEN SALG TIL PRIVATE
KUN ENGROS SALG