Vælg en side

Reservedele til Oliefyr

20180518_080236

Reservedele til oliefyr

Reservedele til oliefyr af høj kvalitet

Hos Winther Engros ApS er vi specialiseret i salg af reservedele til oliefyr såsom kedler, oliebrændere og varmtvandsbeholdere. Vi er beliggende i Skive nær Holstebro og Viborg, men vi har kunder i hele landet. Vi sælger VVS-, gas- og oliedele engros, og vi har et sted mellem 4.000 og 5.000 varenumre. Vi har dag-til-dag levering af alle reservedele i hele landet.

Kedler, oliebrændere og varmtvandsbeholdere til gode priser

Vi er blandt de eneste firmaer i Danmark, der sælger reservedele til oliefyr, og vi har et omfattende udvalg af kedler, oliebrændere, varmtvandsbeholdere og andre reservedele til oliefyr.

Du kan rette henvendelse til os for at høre om vi har det produkt du mangler, da vi ikke har hele udvalget på hjemmesiden. Vi kommer gerne med råd og vejledning samt alternative løsninger, hvis vi kender en, der er bedre og billigere.  

Bestil produkter

Vi sælger VVS-, gas- og oliedele til alle leverandører, VVS-installatører og andre virksomheder.

Vores reservedele er eksklusiv moms, og vi leverer fragtfrit i hele Danmark, hvis du køber for over 750 kroner. Der er ikke returret på skaffevarer, og vi beregner et returfradrag på 20% på øvrige varer. 

Kontakt os for at høre mere om reservedele til oliefyr

Skal du bruge en oliekedel, varmtvandsbeholder eller andre reservedele til oliefyr? Så tøv ikke med at kontakte os og få en god pris. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig til dit næste køb af reservedele til olie-, gas og VVS.

 

Ring til os på telefon: 

+45 97 52 55 11

eller send en e-mail til: 

salg@wintherengros.dk 

for at høre mere.


BEMÆRK!!

INGEN SALG TIL PRIVATE
KUN ENGROS SALG